Tentoonstellingen

Van Bijnen Audiovisueel staat garant voor de techniek van de verschillende tijdelijke exposities welke ten toon gespreid worden in het Museum van Volkenkunde. Om bezoekers en personeel te vermaken of optimaal te informeren realiseert en installeert van Bijnen Audiovisueel op creatieve wijze verschillende audiovisuele middelen, voor doelgroepgerichte communicatie. Daarnaast is van Bijnen Audiovisueel betrokken bij het ontwerp en de inhoud van de verschillende exposities, om deze uiteindelijk op de juiste wijze tot hun recht te laten komen.

 

 

 

 

 

 

Congressen

Van Bijnen Audiovisueel levert en installeert geluidssystemen voor presentatie, conferentie- en vergaderdoeleinden uit opdracht van Het Orakel van Delphi. Daar deze over het algemeen in kleinere ruimtes worden gegeven, is VBA hiervoor het meest geschikt door de oplossingsgerichte manier van denken die VBA hanteert.

VBA draagt zorg voor het bijna transparant maken van de technologie, waardoor deze klant de effecten en resultaten geleverd krijgt die zij verwacht. Met name door deze dienstverlening en zeer flexibele opstelling zijn onze relaties vaak langdurig.

Hiernaast draagt VBA ook dit jaar weer de zorg voor de techniek van het Zevende Langerhans symposium, waarbij we de eigenheid van de productie niet uit het oog verliezen.

 

Evenementen

Van Bijnen Audiovisueel werkt nauw samen met Bijman Audiovisueel, daar de omvang van Bijman Audiovisueel mede zorgt voor de realisatie van grootschalige technische projecten, welke samen tot een goed einde gebracht kunnen worden.

Met onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat alle mogelijk voorkomende zaken en specifieke oplossingen, die soms nodig zijn, snel en adequaat aangepakt worden. Onze visie is om, middels onze samenwerking, een succesvol en gewaardeerd audiovisueel bedrijf te zijn in de markten waarin wij opereren, voor zowel onze medewerkers als onze klanten.

Deze samenwerking zorgt voor de juiste weergave van audiovisuele techniek voor allerlei doeleinden, zowel in achtergrond- of voorgrondmuziek als voor het brengen van een ontspannen sfeer tijdens uw evenement. Wij realiseren en visualiseren uw communicatie doelstelling, omdat onze ideeën tezamen verder gaan dan conventionele oplossingen.
Bij ons kunt u navraag doen naar de laatste nieuwe apparatuur en trends.
 

Bijeenkomsten en seminars

In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in het naadloos inpassen van audiovisuele techniek. Hierdoor 'verdwijnt' deze in kleinere ruimtes geschikt voor bijeenkomsten en seminars.

Wij produceren vormen van audiovisuele communicatie voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en locaties, want wie wat te vertellen heeft, wil ook graag gehoord worden, daarom is verstaanbaarheid een groot goed.

Van Bijnen Audiovisueel ontwerpt, levert en installeert geluidssystemen voor presentatie, conferentie- en vergader-
doeleinden. Perfect afgestemd op architectonische omstandigheden en individuele toepassingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw kleinschalige evenement.